En nålfri, djupgående anti-age behandling med enastående resultat. Hur låter det?

PRX-T33 är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-ageing. Behandlingen är nålfri och ger inga eller minimalt sociala begränsningar. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster och plumpas upp – helt utan nålar.

PRX bristningar

PRX-T33 kallas för den nya generationens TCA-peel. Den ger djup återfuktning, uppstramning, ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Den jämnar även ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster till huden.
Behandlingen passar en hud som förlorat spänst, fasthet och lyster och behöver boostas upp med fukt. PRX-T33 kan utföras i både korrigerande syfte men även förebyggande för att upprätthålla hudens vitala funktioner och bromsa hudens åldrande.

PRX-T33 är en hybrid mellan injektion och kemisk peeling men den är helt nålfri och ger ingen fjällning på samma sätt som en klassisk kemisk peeling gör. Istället masseras det in ett serum i huden som låter de verksamma ämnena komma djupare ner i huden.

Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i den patenterade formulan av TCA och väteperoxid. TCA stimulerar cellförnyelse och kollagenet i huden samtidigt som den har en förmåga att reducera oönskade pigmenteringar. Väteperoxid finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens läkningsprocess och är en viktig del i hudens immunförsvar. Tillsammans levererar de en effektiv behandling med omedelbara och långsiktiga resultat.

PRX ljusåldrad hud
PRX ljusåldrad hud

Det område som ska behandlas rengörs noggrant och därefter appliceras PRX-T33 på huden genom en särskild massageteknik. Behandlingstid varierar något utifrån områdets storlek, men i regel tar det ca 30 minuter. Under behandlingen kan en pirrande och stickande känsla upplevas vilket är normalt och övergående. Efter behandlingen kan huden vara något rosig. Det går bra att återgå till vardagliga rutiner samt applicera smink. I vissa fall kan en lättare flagningsprocess ske ca 2-3 dagar efter genomförd behandling. Eftervårdande produkter ingår i priset och ska användas 7 dagar efter att behandlingen är utförd.
Bäst resultat uppnås i kur på 4 gånger 7-10 dagars intervall.


Boka behandling

Ansikte & hals

1800 kr

Ansikte + Dermapen4

2800 kr

PRX-T33 går utmärkt att kombinera med Dermapen 4 för ett djupare resultat.
Görs i fördel i kur om 4 gånger med 3-4 veckors intervall.