Plasmapenna ögonlockslyft & utjämning av rynkor är en populär behandling som möjliggör synliga resultat helt utan kniv!

Så här går en behandling till

Plasmapen möjliggör en minimalt invasiv behandling av det översta hudlagret där en process startar en omedelbar sammandragning av huden för att skapa den önskade föryngrande effekten.
Plasmapennan avger en liten plasma-blixt som arbetar för att strama upp huden genom att föra cellerna närmare varandra. Området som ska behandlas bedövas med en kräm ca 45 minuter innan behandling.

Plasmapen på hängande ögonlock

Vilket område kan behandlas?

Slapp hud kring ögonen som hängande ögonlock, påsar under ögonen och ”hamsterpåsar” på hals och kinder. Rynkor och fina linjer, kan även användas för att ta bort godartade hudförändringar såsom fibrom, atherom eller milier.

Resultat med plasmapenna

Resultat efter en behandling med Plasmapenna är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas. Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje unikt behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde / mycket överflödig hud behöva fler än en behandling. Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat.

Vad händer efter en behandling?

Direkt efter en behandling kan området kännas varmt och brännande, en känsla som kommer minska successivt. Viss svullad kan uppstå, speciellt om det är ett känsligt område som behandlas. Sårskorpor uppstår vanligen vid de behandlade områdena och bör läka ut av sig själv. Säkerställ att huden helt skyddas från solljus i minst 3 månader för att undvika solskador på huden. Använd en hög solskyddsfaktor dagligen och undvik direkt solljus.

Gör behandlingen ont?

Man applicerar en mild bedövningskräm 15 min innan behandlingen, trots bedövning känns behandlingen.


Boka behandling

Bekymmersrynka / glabella
1500 kr

Hamsterpåsar:
3000 kr

Kråksparkar / under ögonen
2500 kr

Lokalt: Fibrom, aterom, milier
800 kr

Nasonabialveck
3000 kr

Ögonlockslyft
3000 kr

Ögonlock & under ögonen
4000 kr

Överläpp
2500 kr